Wie wij zijn

AT Capital Group is een particuliere investeringsgroep opgericht door Arvind Tiku, met  het hoofdkantoor in Singapore.

De groep heeft een portefeuille ter waarde van ongeveer US$ 2,5 miljard aan AUM met wereldwijde investeringen in residentieel- en commercieel vastgoed, hotels, grondstoffen, zonne-energie, engineering- en bouwondernemingen.

Sinds 2016 is AT Capital een actieve belegger op de Nederlandse vastgoedmarkt. De eerste acquisitie was de Rietveld-portefeuille bestaande uit meerdere supermarkten. Sindsdien is de portfolio uitgebreid met tal van ontwikkelings-projecten, waaronder het project BijlmerBajes in Amsterdam, de Sterpassage in Rijswijk en de Hudsons Bay in Haarlem. Tegelijkertijd heeft de groep investeringen gedaan in bestaande kantoorpanden met sterke huurders verspreid over het hele land. In 2021 heeft AT Capital een 50% belang genomen in 3W Real Estate, een Nederlandse ontwikkelaar waarmee we al samenwerken in een aantal herontwikkelingsprojecten. In 2022 heeft AT capital samen met 3W de Heuvel in Eindhoven gekocht.

Naast de vastgoedinvesteringen in Nederland heeft de groep geïnvesteerd in een ontwikkelingsproject in Parijs, een listed REIT met Duitse, Franse en Spaanse panden en heeft het een ontwikkelingsplot gekocht in Warschau. De totale Europese vastgoedportefeuille van de groep heeft een waarde van meer dan EUR 1 miljard.

AT Capital Europe heeft een lokaal team van specialisten, investeert via lokale partnerships en heeft een lange termijn investeringshorizon.