Portefeuille

Retail Assets Portfolio

In 2016 heeft AT Capital samen met Cairn (nu Schroders) de Rietveld supermarktportefeuille gekocht. De portefeuille bestaat uit 10 wijkwinkel centra verspreid over heel Nederland, waarvan meer dan 75% inkomsten worden gegenereerd uit huur van supermarkten, voornamelijk AH en Jumbo, en het overige uit convenience en woningen.

BajesKwartier

Samen met partners AM en Schroders hebben we in 2017 de tender gewonnen voor de herontwikkeling van de Bijlmerbajes net ten zuiden van het Amstelstation, binnen de ring van Amsterdam. De 135.000 m² BVO wordt getransformeerd tot een nieuw stadsdeel met ruim 1.400 woningen, een school, hotel, kantoren en een levendig design- & restaurant destrict.

https://www.bajeskwartier.com/nl/

Herontwikkeling Sterpassage

In 2019 hebben wij samen met partner 3W Real Estate het Sterpassage gedeelte van winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk aangekocht. Op de 53.600 m² BVO wordt het bestaande gebouw gesloopt en worden twee nieuwe woontorens, een nieuw openbaar plein, parkeergarage en een winkelplint ontwikkeld.

https://www.3wrealestate.nl/projecten/sterpassage

Herontwikkeling V&D Haarlem

Eind 2021 kochten 3W en AT Capital het rijksmonumentale voormalige V&D / Hudsons Bay pand in Haarlem. Het gebouw wordt herontwikkeld tot een levendig winkel- en werk centrum, luxe woonappartementen en een openbare fietsenstalling en ontmoetingsplek met uitzicht over de stad op de bovenste verdieping.

Voormalig Hudson’s Bay pand (3wrealestate.nl)

Kantoren portefeuille

Samen met partner EMRO hebben we een investeringsportefeuille opgebouwd van kantoorgebouwen in het hele land met gerenomeerde huurders, welke een toekomstig herontwikkelings potentieel naar woningen hebben. De portefeuille omvat het UWV-kantoor in Breda, het Xsense-Movella-kantoor in Enschede en een multi-tenantkantoor in Utrecht.

3W Real Estate & Wiebenga Consultants

In 2021 werd onze samenwerking met 3W Real Estate verder uitgebreid door middel van het nemen van een 50% belang in zowel het ontwikkelingsbedrijf 3W Real Estate als in het adviesbureau Wiebenga Consultants. 3wrealestate.nl wiebengaconsultants.nl

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Samen met 3W hebben we in December 2022 Heuvel gekocht. Heuvel is een groot binnenstedelijk centrum met verschillende functies waaronder retail, wonen, leisure, kantoren en parkeren. De parkeergarage onder het gebouw is verkocht aan Holland Immo Group. Heuvel is Fantastisch gelegen in de sterk ontwikkelende stad Eindhoven waarin we grote potentie zien.

Uiteraard nemen we nu eerst de tijd om het centrum en haar ondernemers goed te leren kennen en te begrijpen en het gesprek aan te gaan met alle betrokken partijen.

Nieuwbouw woontoren CBD Warschau

AT Capital heeft een perceel in het hart van het Central Business District (CBD) in Warschau gekocht eind 2021, bestemd voor de ontwikkeling van een woontoren.

Binnenstedelijke gebiedsontwikkeling Charenton-Bercy, Parijs

In Parijs werken we samen met lokale investeerders Bouyues en Tikehau Capital voor de realisatie van een binnenstedelijke herontwikkeling. Het nieuwe gebied zal bestaan uit een mixed-use toren, woningen, winkel gallerijen, een school, openlucht cafeetjes en een nieuw plein.

www.som.com/projects/charenton-bercy-development-tower/

IREIT Global

In 2020 heeft AT Capital in IREIT Global geïnvesteerd samen met partners Tikehau Capital en City Developments Limited, zowel als investeerder als fonds manager. IREIT Global is genoteerd aan de Singapoerese beurs en haar portefeuille bestaat uit Duitse en Spaanse kantoorpanden alswel een portefeuille van Franse Decathlon winkels.

www.ireitglobal.com

Annexum Supermarkt Fonds

Als  cornerstone investeerder hebben wij Annexum bijgestaan ​​bij de aankoop van de Jumbo-portefeuille van ruim 60 supermarkten in december 2020.